--> -->

Raed Arafat prezintă cu cifre situația de la Spitalul Foișor: ”Transferul va continua”

Evacuat vineri seară și noaptea cu scene care au revoltat întreaga țară, Spitalul Foișor s-a umplut deja de pacienți COVID, a anunțat Antena 3. Zeci de oameni au fost evacuați vineri, chiar dacă unii din ei erau recent operați, iar diverși politicieni și cetățeni s-au revoltat.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat că deja au fost internaţi la Spitalul Foişor 7 pacienţi cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute.

Totodată, în paralel, au sosit la Spitalul Foişor de la unităţile de primiri urgenţe şi pacienţi care au nevoie doar de oxigen pe secţie obişnuită, a spus Arafat.

”Se continuă transferul treptat al pacienţilor din unităţile de primiri urgenţă din Bucureşti spre Spitalul Foişor. Deja au fost internaţi în Spitalul Foişor pacienţi pe 7 paturi ATI din cele 20, iar transferul din unităţile de primiri urgenţe va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute.

În paralel, au sosit la Spitalul Foişor de la unităţile de primiri urgenţe şi pacienţi care au nevoie doar de oxigen pe secţie obişnuită. Transferul va continua şi pentru pacienţii oxigeno-dependenţi către cele 90 de paturi din Spitalul Foişor”, a precizat pe Facebook Raed Arafat.

Citește și

Lucian Bode a explicat când și unde se va renunța la mască: ”Lucruri de bun simț”. Laude aduse Patriarhului Daniel