Raed Arafat, în alertă: ”Depășim din nou recordul”

Raed Arafat a vorbit astăzi la Senat despre situația la zi a României în privința infectării cu coronavirus. Secretarul de stat în MAI a declarat că deține date ce afirmă că vom asista la depășirea numărului de cazuri!

”Astăzi, din datele pe care le am, depășim din nou recordul la numărul de cazuri noi și la decese. Ne-am întors la o cifră destul de importantă. Avem 24 de decese”, a subliniat Arafat. El a fost prezent la Comisia Juridică a Senatului pe proiectul privind carantinarea și izolarea, dar votul s-a amânat până luni. ”Orice ţară care are un sistem sanitar evoluat şi cu experienţă va trebui să aibă astfel de măsură, pentru că altfel scapă de sub control persoane care pot fi cu boli chiar periculoase care să infecteze pe alţii”, a declarat Raed Arafat.

hotel iceberg balcic-->

Oficialul a dezvăluit că persoane simptomatice infectate cu COVID-19 au solicitat să fie externate din spital. ”Din informaţiile pe care le avem, şi sunt cifre care au fost comunicate de Ministerul Sănătății, există solicitări inclusiv la pacienţi simptomatici de externare din spital. Nu mai avem pârghii nici pentru izolarea lor la domiciliu. Nu poţi să spui: ”Bine, ai plecat, stai la domiciliu!””, a mai spus Arafat.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Moment crucial pentru Dinamo: ce act au semnat fanii DDB cu Negoiță, azi!


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed