--> -->

Raed Arafat, ferm: ”Vacanțe doar aici la vară!”. Ce se întâmplă cu Untold + Neversea

1 Mai bate la ușă, nu mai e mult nici până pe 15 mai, când am fost anunțați că se vor relaxa anumite măsuri privind libertatea cetățeanului. Probabil, mergeți ziua pe stradă și nu vedeți chiar așa o mare schimbare față de vremurile normalității. Oamenii circulă acolo unde au treabă, mulți și-au luat măsuri de protecție, viața merge înainte.

Raed Arafat ne-a dat o veste proastă în această seară la Antena 3. Secretarul de stat ne-a dat de înțeles că trebuie să luăm în calcul, cel mult, o vacanță în România în această vară. Nu că nu ar exista atâtea locuri minunate în această țară binecuvântată de Dumnezeu, dar nu e ceva confortabil când îți este îngrădită libertatea de mișcare. Măcar vom ajuta la salvarea turismului românesc! ”Vacanțele vor fi adaptate în acest an. Lumea va trebui să-și calculeze să-și facă vacanțele în România. E mult mai ușor să eviți lucrurile rele. În plus, vom susține turismul românesc! Nu începe vacanța de pe 1 mai, nici de pe 15 mai, de-abia la această dată vom vedea încotro ne îndreptăm. E devreme să dau verdicte. Precauție!

Dacă la vară va fi OK, atunci vom avea curajul să spunem că anumite evenimente se pot desfășura. E un an total atipic. Neversea și Untold nu vor avea loc! E important ca oamenii să știe. Mai bine să amâni sau să scapi un an decât să investești prost banii. Eu n-am mai avut vacanță din 2004, dar nu înseamnă că nu-i înțeleg pe cei ce și-au programat vacanțele”, a comentat Arafat.

Citește și

Primul județ din România care va începe testarea în masă a populației. Care va fi ordinea