Raed Arafat amenință: ”Am primit poze și am văzut! Vom începe controalele”

Atenție, vin controalele! Secretarul de stat din cadrul MAI, Raed Arafat, a transmis un avertisment pentru comercianții din România. Aceasta întrucât la terasele din țară nu s-ar respecta măsurile de distanțare socială, oficialul susținând că astfel s-a ajuns la creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri cu noul virus.

Mai mult, Arafat i-a avertizat pe cei însărcinați cu responsabilitatea transportului în comun, pentru a fi vigilenți cu cei ce nu poartă masca de protecție. ”Vor începe controale foarte serioase. Urmează zile cruciale, în speciale week-end-urile, care sunt cu mare risc pentru că oamenii merg în cluburi, la terase. Am primit poze de la terase unde am văzut că nu se respectă regulile. Nu numai la terase. Vor începe controalele în această perioadă pentru că nu mai merge așa. Trebuie să fim foarte atenți la ceea ce se întâmplă. Vor fi verificați și retailerii să vedem dacă respectă regulile de triere la intrarea în unități”, a comentat Arafat la Digi 24.

hotel iceberg balcic-->

”În transportul comun nu trebuie să intre nimeni fără mască. Conducătorul nu are curajul să îi ceară cuiva să îi spună să nu intre fără mască. Și aici vor începe controalele. Am văzut mulți care poartă mască sub bărbie. Nu este în regulă! Nu numai eu, ci și câțiva colegi, putem să recomandăm amânarea unui pachet al măsurilor de relaxare. Ni se cere să deschidem sălile de spectacole, teatre, cinematografe. Și fără ele este o problemă… Dacă cifrele rămân așa sau o să crească e posibil să prelungim starea de alertă. Sunt țări care au prelungit până în iulie, august”, a mai spus Arafat.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Priveliște superbă și cazare spectaculoasă, la Castelul Lupilor


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed