Raed Arafat a anunțat: ”N-o să relaxăm, nu ai cum!”. Explicațiile lui + ce-a transmis OMS

Raed Arafat a anunțat în această seară că nu se poate vorbi în acest moment de o relaxare a restricțiilor! Aceasta din cauza numărului uriaș de cazuri noi înregistrate în ultimele ore.

Mai exact, Grupul de Comunicare Strategică a raportat un număr-record în ultimele 24 de ore: 555 cazuri noi de coronavirus! ”Nu ai cum să vezi 555 de cazuri și să vii să spui că o să relaxăm în plus. Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu aceste cazuri”, a spus Raed Arafat la Digi 24. În ceea ce privește redeschiderea restaurantelor în țara noastră, secretar de stat din MAI a spus că o decizie în acest sens va fi luată în cel mai scurt timp.

hotel iceberg balcic-->

”Suntem în a doua săptămână și nu cred. Mai avem 4-5 zile pentru a spune. Nu are cum să se îmbunătățească această situație”, a răspuns Arafat. Șeful DSU a precizat că Organizația Mondială a Sănătății a realizat o listă cu cele mai periculoase activități. Printre acestea se numără teatrele în spațiu închis, lăcașele de cult, transportul public în comun, transportul cu avioanele, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile, cluburile de noapte. Locurile din zona portocalie sunt sălile de fitness, frizeria, stomatologia, lucrul la birou, cu mai multe persoane, restaurantele în spațiu închis.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Liviu Dragnea se luptă azi la tribunal cu fostul partid pe care l-a condus


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed