--> -->

Răducioiu pe picior de plecare. Ce-l supără

Florin Răducioiu, 52 de ani, a revenit în Ștefan cel Mare la începutul lui 2022.

„Minunea Blondă” a fost o lovitură de imagine pentru conducerea lui Dinamo, el întorcându-se într-o funcție oficială în alb-roșu după o pauză de 15 ani.

N-a prins ”echipa”

„Radu” a început prin a fi o prezență frecventă lângă Flavius Stoican, primul antrenor din 2022, atât la conferințele de presă, cât și la meciuri, apoi s-a retras tot mai mult.

Nu a mai venit la întâlnirile cu jurnaliștii, a mers în tribuna oficială, doar a continuat să țină aproape de echipă, cât a putut de mult.

Nu a participat, pe 14 mai, la sărbătoarea clubului, care a împlinit 74 de ani de existență, nu face parte din „Sfatul bătrânilor” de pe WhatsApp, constituit de Zăvăleanu.

Mariaj care nu merge

De fapt, Răducioiu și-a pregătit de mai mult timp ieșirea de la echipa din Ștefan cel Mare. Fostul component al Generației de Aur s-a simțit în ofsaid în lunile petrecute la Dinamo, considerând că experiența sa nu este luată în seamă la club și este, mai mult, o piesă de decor.

Nu a putut să se implice nici la transferuri, l-a recomandat pe Balthazar Pierret, mijlocașul central adus prin intermediul impresarului Mihai Joiță.

La rândul său, oficialii „câinilor” așteptau un Răducioiu mai energic, care să iasă public și să apere clubul, să se implice în a pune presiune pe adversari.

Citește și

Relația Valentinei Pelinel cu ceilalți copii ai lui Cristi Borcea: ”Natural”