Transfer nou la Dinamo. Azankpo, out

Roș-albii au fost înștiințați miercuri că s-a amânat cu o săptămână soluționarea cazului lui Christian Irobiso.

Atacantul nigerian vrea să devină liber de contract și să semneze cu gruparea din Ștefan cel Mare.

De-abia din play-out

”IROBISO OKECHUKWU CHRISTIAN vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 02.03.2022”, au transmis membrii CNSL a FRF pe site-ul oficial al LPF.

Astfel, se mai amână cu cel puțin o săptămână deznodământul în privința atacantului care ar urma să închidă mercato la Dinamo în prima decadă din 2022. În cel mai bun caz, Irobiso ar fi la dispoziția lui Flavius Stoican din play-out.

Florin Răducioiu, team-managerul echipei roș-albe, a declarat că Dinamo avea nevoie de Irobiso, în condițiile în care Desire Azankpo încă are probleme medicale.

Azankpo, în Franța

În ceea ce-l privește pe internaționalul din Benin, el nu intră în calculele partidei cu Rapid, de sâmbătă, de altfel nici pentru restul de două etape din sezonul regulat, cu Sepsi, acasă, și cu CFR Cluj, în deplasare.

”Era nevoie de Irobiso pentru că Azankpo are probleme medicale se va întoarce abia săptămâna viitoare la București. Vedem care e starea lui. Aveam nevoie.

Avem nevoie de jucători experimentați, care joacă în campionatul nostru și știu bine campionatul intern”, a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Azankpo a evoluat doar 45 de minute pentru Dinamo până acum, în repriza secundă a partidei cu Botoșani. După acea partidă, el nu a mai fost nici măcar pe banca de rezerve, acuzând probleme la sciatică.

Atacantul a plecat în Franța, unde s-a tratat, fiind așteptat în Capitală. În Franța, s-a tratat inclusiv cu acupunctură.

Citește și

Dragobetele, iubirea la români. Tradiții