Răducioiu, dispărut din peisaj: ”Nu mai vrea”

Așteptat ca un salvator la Dinamo, Florin Răducioiu, 52 de ani, a dispărut după retrogradarea echipei în Liga 2.

Nici la ședințe nu vine

Ionel Augustin, unul dintre oamenii care au rămas alături de Dinamo după retrogradarea echipei în Liga 2, a vorbit despre situația lui Florin Răducioiu și a spus că fostul atacant al Generației de Aur nu a mai venit la club în ultima perioadă.

Ceea ce vă anunțam luna trecută, faptul că oficialul bucureștenilor nu mai dorește să continue în Ștefan cel Mare și vrea să-și rezilieze contractul.

Mai mult, Răzvan Zăvăleanu ar fi transmis că team-managerul „câinilor” nu dorește să mai ia parte la întâlnirile oficialilor.

„Pe Radu noi nu l-am mai văzut la echipă de când am retrogradat. Am tot făcut ședințe, a fost chemat și Răducioiu, dar domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu mai vrea să vină”, a spus Ionel Augustin, potrivit ProSport.

Vorbe mari

„Prezentul nu este prea frumos, m-am reîntors dupa atâția ani la Dinamo. Evident, sunt bucuros și o să încerc să-l ajut pe Flavius. S-a vorbit despre o stare de spirit, cred ca asta e foarte important. Timpul este inamicul nostru, avem nevoie de rezultate. Cred că rezultatele se pot obține prin această stare de spirit. Sunt convins că echipa va reuși cu noul antrenor. Avem nevoie să câștigăm meciurile cu orice preț.

Îmi plac mai mult faptele, nu vorbesc foarte mult. E foarte important acest început, partea a doua a campionatului. Contează faptele, care se pot obține prin muncă, prin perseverență, printr-o mentalitate de învingător. Sunt sigur că Mister (n.r. Flavius Stoican) le va transmite asta băieților”, a declarat Florin Răducioiu.

”Toată lumea trebuie să ajute” și atât

„Eu zic că e momentul potrivit să mă reîntorc, într-un moment destul de dificil. E o provocare, acesta este clubul care m-a format. Consider că pot și am datoria să-i ajut pe băieți și pe Mister, este indiscutabil. Vreau să mă implic în anumite lucruri. Trebuie să redresăm această situație, acest club nu merită această poziție în clasament. Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare.

Sunt un tip optimist. În ultimele meciuri, am avut și ghinion. Din punctul meu de vedere, echipa a avut mari probleme de atitudine. Vor fi jucători care vor pleca, alții vor veni, toată lumea trebuie să ajute acest club. Îmi plac aceste provocări, această misiune, care cred că este aproape imposibilă”, spunea, în ianuarie, Florin Răducioiu.

Citește și

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății: ”Vaccinul nu mai este eficient. Eu nu pot să mint”