Răducioiu despre viitor: ”Să facem asta!”

Dinamoviștii trag speranțe că vor obține un rezultat pozitiv din meciul de sâmbătă seară cu Rapid, de pe Național Arena.

Apoi, urmează ultimele două etape din sezonul regulat, cu Sepsi și cu CFR Cluj, săptămâna viitoare.

Florin Răducioiu nu știe nici el, totuși, ce va urma pentru Dinamo la finalul actualei ediții, chiar dacă formația se va salva de la retrogradare.

”Am încredere în Flavius”

”Este un meci important, trebuie să dăm continuitate rezultatelor.

Va fi un meci greu, avem nevoie de determinare, spirit de sacrificiu, băieții sunt în formă bună, am mare încredere în ei, va fi un meci complicat, întâlnim o echipă bună a Rapidului.

Totuși, sunt încrezător. Despre atmosferă, va fi plăcută, frumoasă, dar avem nevoie de puncte și sunt convins că vom obține un rezultat pozitiv.

Au venit mulți jucători, cel mai important e meciul de mâine, sunt convins va fi inspirat Flavius și va convoca jucătorii cei mai în formă, sunt jucători cu ceva probleme, dar cam asta e situația, de aceea au fost aduși jucători, pentru a avea opțiuni” a spus Florin Răducioiu.

Răspunsul e la Zăvăleanu

Cât despre viitorul clubului, Răducioiu l-a indicat pe administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu ca fiind omul care ar putea da mai multe detalii.

”Noi ne ocupăm de partea tehnică, ne focusăm pe meciul cu Sepsi, Cluj, Rapid, ne așteaptă finalele din play-out, mă întreb și eu ce va fi pe viitor, hai să trăim prezentul, azi, mâine.

O să vedem ce se va întâmpla pe viitor, Răzvan Zăvăleanu poate spune ce va fi pe viitor”. a încheiat Florin Răducioiu.

Citește și

Rafila: liber la mall, elevii tot cu mască