--> -->

Răducioiu amenință Dinamo: ”Am vorbit cu avocatul”

De-abia a plecat de la Dinamo, că va și deschide acțiune contra clubului căruia îi jura iubire! Și el, la fel ca alți foști angajați ai grupării.

Florin Răducioiu, fostul director sportiv al lui Dinamo, își cere banii restanți pentru perioada în care a activat în ”Ștefan cel Mare”.

Cât vrea

Răducioiu a plecat de la Dinamo la mijlocul lunii iulie, după ce administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu i-a cerut să-și diminueze salariul la 500 de euro pe lună. Acum, acesta anunță că nu și-a primit banii în ultimele două luni de contract și se pregătește să-i obțină în instanță.

”Am demisionat acum 3 săptămâni. Nu am plecat cu salariul la zi, am vorbit cu avocatul meu și vom vedea ce vom face în ceea ce privește restanțele salariale. E vorba de două luni și jumătate. O sumă aparent mică, știți foarte bine că am venit aproape pe nimic la Dinamo.

Nu mai contează acum. Sunt dispus să îmi recuperez banii, mi se pare normal. Am lucrat pentru banii ăștia și nu văd de ce aș renunța la ei”, a declarat Răducioiu la Orange Sport.

Florin Răducioiu ar avea de recuperat de la Dinamo în jur de 4.500 de euro.

Ce înseamnă Răducioiu pentru Dinamo

– A fost 13 ani în curtea clubului, ca fotbalist: între 1978 și 1986 la juniori, între 1986 și 1990 la seniori, apoi încă un sezon, în 2000-2001.

– A câștigat 3 trofee: titlul în 1990 și două Cupe ale României (1986, 1990).

– A disputat sfert și semifinală de Cupa Cupelor la finalul anilor ’90.

– A participat la Mondialul din 1990 din postura de fotbalist al lui Dinamo.

Citește și

Gigi Becali are superofertă să mai vândă un titular. Dorit în Franța