--> -->

Răducioiu dă cu ”câinii” de pământ: ”De ce vorbește așa?”

Ovidiu Burca și jucătorii au fost criticați după prestația jalnică de la Târgu Jiu, 0-2 cu Viitorul Pandurii, echipa care nu acumulase niciun punct în primele două etape, care nu reușise să marcheze până la duelul cu ”câinii”.

Suporterii au răbufnit în social media, i-au criticat pe antrenorul Ovidiu Burcă, jucători și conducători.

”Multe provinciale vor să bată Dinamo”

Fostul team manager al bucureștenilor, Florin Răducioiu a revenit la rampă și a criticat jocul ”câinilor”, după ce s-a despărțit cu iureș de către ceilalți din conducerea clubului.

”Echipa lui Dinamo a dominat, dar a fost o dominare sterilă, care n-a pus deloc în pericol poarta adversă. N-am văzut soluții în atac. Nu e treaba mea, e treaba antrenorului Burcă, dar trebuie să înțeleagă cei de acolo că Liga 2 e complicată, orice meci e ca o finală.

Sunt multe echipe provinciale care vor s-o bată cu orice preț pe Dinamo. Dacă nu intră cu intensitatea și concentrarea la maximum, vor avea întotdeauna probleme”, a spus Răducioiu, în emisiunea ”Fotbal Show” de la Prima Sport 1.

”Sunt pesimist”

”Ce am văzut e că Dinamo trebuie să fie foarte atentă, riscă foarte mult să rămână în partea a doua a clasamentului. Nu văd un jucător de la mijloc în sus care să facă diferența, care să iasă în evidență în momentele de dificultate.

Nu vreau să-l critic pe Giafer. Am vorbit cu el când era acolo. Nu știu dacă el e fundaș central, e prea mare responsabilitatea pentru el. E foarte greu pentru el să joace în acea poziție, e lent, nu știe cum să joace. Cred că acest copil poate juca mijlocaș defensiv.

Burcă are mult de muncă la organizarea jocului, Dinamo trebuie să fie o echipă mult mai compactă.

De ce trebuie să vorbească de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni. Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă”, a declarat Răducioiu pentru aceeași sursă.

Citește și

Gigi Becali, surprins de George Simion: ”Așa a zis? O să avem o discuție”