--> -->

Radu Tudor mesaj pentru tinerii de stânga: ”Să li se taie lumina, căldura, netul, pletele”

Radu Tudor, 53 de ani, a transmis un mesaj public pentru tinerii cu opinii de stânga: ”Să li se taie lumina, căldura, netul, pletele. Să înțeleagă anticapitalismul cu capul, nu cu gura!”.

Jurnalistul și analistul Radu Tudor avertizează în privința unui fenomen tot mai des întâlnit în societatea Occidentală: tineri care îmbrățișează curentul anticapitalist.

”Să înțeleagă anticapitalismul cu capul, nu cu gura!”

„Nivelul de prostie astronomică se umflă cu gogoașa sovietică numită anticapitalism, populară în mediile universitare pline de tineri analfabeți din punct de vedere istoric și cultural. Marii criminali ai istoriei, Lenin și Stalin, țopăie de bucurie în ritm de kazacioc, pe acolo pe unde sunt…

Numărul tinerilor din Occident declarați ”anticapitaliști, de stânga” e în creștere. Să li se taie lumina, căldura, netul, pletele, să fie anchetați pentru opiniile lor, să stea la cozi în frig pentru mâncare, să nu aibă pașaport.

Să înțeleagă anticapitalismul cu capul, nu cu gura”, a spus Radu Tudor, pe pagina sa de X (fostă Twitter).

Context: efectul Lasconi

Acesta nu e primul avertisment în privința tinerilor cu valori de stânga pe care îl trage Radu Tudor, însă punctul de vedere apare în contextul scandalului din USR, o dispută între Elena Lasconi și fata ei.

Oana Lasconi, care s-a declarat „dezgustată” și „dezamăgită” de mama sa, Elena Lasconi, pentru că a votat pentru familia tradițională, mărturisea, în 2018, că a început trei facultăți, fără să termine vreuna: Facultatea de Știinte Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă.

Oana Lasconi are 31 de ani și se declară a fi „Transylvanian anticapitalist in Paris“ (mai multe, aici).

Citește și

Bianca Drăgușanu, amendată! Ce a relevat, ulterior, testul pentru droguri