--> -->

Rădoi despre demisie: „E clar”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a vorbit despre meciul cu Armenia care reprezintă una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria României și a dezvăluit că ia în calcul o eventuală demisie, urmând să discute zilele următoare cu cei de la FRF.

”În momentul de față, îl am (n.r. – sentimentul legat de demisie). L-am avut imediat după meci, îl am și acum. Vreau să mai treacă o perioadă de timp, e clar că o să avem o discuție zilele acestea.

Cu toții poate am fi avut așteptări foarte mari de la meciul cu Germania, dar nu e posibil să vii într-un moment… Noi eram pe locul doi, Islanda era deja scoasă din calcule, deci eram favoriți pentru locul doi (n.r. – dacă România ar fi câștigat în Armenia).”, a spus Rădoi, vizibil afectat de întreaga situație de la națională.

Rădoi nu-și explică modul în care au jucat tricolorii, deși el susține că partida cu Armenia a fost foarte bine pregătită.

”Importanța partidei le-am explicat-o din momentul în care am ajuns aici. Îmi pun semne mari de întrebare de ce nu au putut să reacționeze”, a mai spus Rădoi, după meci, la ProX.

Citește și:

Armenii ne-au dat “roșu”. Dezastru pentru naționala lui Rădoi