Râcă între dinamoviști după audiența la premierul Orban: ”Borcea a făcut întâlnirea, sunt prieteni”

Dinamoviștii au fost vineri seară în audiență la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Ludovic Orban și cu ministrul de Interne, Marcel Vela, atât despre problema stadionului, cât și despre situația la zi a clubului după ce a încăput pe mâinile lui Pablo Cortacero.

Totuși, una dintre gloriile active, și vocale, ale grupării a absentat de la eveniment. Și este afectată de acest lucru. Dănuț Lupu, refăcut după ce a ”driblat” coronavirus, le-a reproșat foștilor colegi faptul că l-au sărit de la convocare.

La eveniment au luat parte Costel Orac, Ionel Augustin, Ion Marin, ”Țețe” Moraru, Marian Dragnea, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, dar și Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, și Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea.

”Nu vedeți că acolo au fost invitate doar gloriile? Eu nu sunt printre glorii. Din câte am înțeles, Cristi Borcea a făcut întâlnirea cu domnul premier, ei sunt și prieteni. Dacă convocările le-a făcut Prunea, era clar că nu fac parte dintre glorii”, a spus Dănuț Lupu.

Noul stadion al lui Dinamo va avea o capacitate de 33.000 de locuri și va costa 100 de milioane de euro. ”În acest moment se poate vorbi de o certitudine, prim-ministrul ne-a asigurat că, în orice situaţie, stadionul se va face. Sigur, s-au discutat şi alte probleme, nu numai cele ale stadionului. Dânsul a spus foarte clar: ”Băieţi, nici să nu mai întrebaţi de stadion, spuneţi-le suporterilor că Dinamo va avea 100% stadion în cel mai scurt timp”

Se va rezolva în termenii legali. Important e ca suporterii să înţeleagă că se va face acest stadion, de aia ne-a şi invitat. Când se va termina auditul şi se vor vedea toate documentele de la Clubul Sportiv, vor începe şi procedurile”, a spus Florin Prunea.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Biserica de sub lac are o istorie tristă

 

No Comments Yet

Comments are closed