--> -->

Putin a inventat un ”McDonald’s” al Rusiei

Pare o glumă, dar nu este, iar detaliile sunt uluitoare! Vladimir Putin a reacționat imediat după ce McDonald’s a hotărât să își închidă restaurantele din Rusia, făcând loc pe piață brandului ”Unchiul Vanya”, care a început deja să înlocuiască restaurantele celebrei companii americane.

Mai mult, logo-ul nou născutei companii copiază pe cea a americanilor, de fapt, este aceeași, doar că este ”strâmbată”!

Americanii au închis toate restaurantele din Rusia

Invazia Ucrainei, declanșată de Vladimir Putin pe 24 februarie, a determinat multe corporații să își suspende activitatea de pe teritoriul Rusiei, pentru a protesta împotriva războiului. Una dintre acestea este McDonald’s, care a luat decizia să pună lacăt pe toate cele 847 de restaurante.

Rușii au găsit, însă, imediat un mod în care să rezolve problema. ”Unchiul Vanya” și-a schimbat și logo-ul pentru a-l face să semene cu cel al americanilor și a început să se instaleze în apropierea locațiilor deținute până acum de McDonald’s.

”Unchiul Vanea” stilizat

Responsabilii acestei companii au profitat imediat după dispariția colosului american, pe care speră că îl vor înlocui cu succes în cel mai scurt timp. Chiar și logo-ul restaurantului rusesc a fost modificat pentru a semăna cu celebrul ”M” al firmei din Statele Unite ale Americii.

Pentru început, 16 food truck-uri ”Unchiul Vania” au fost amplasate în imediata vecinătate a unor restaurante din lanțul McDonald’s, care sunt închise.

Planul pe termen mediu-lung al companiei din Rusia este să coopteze aproximativ 62.000 de angajați, rămași fără un loc de muncă după retragerea americanilor de pe piața din Rusia, conform AS.

Meniu copiat la indigo

McDonald’s a deschis primul restaurant la Moscova în 1980 și și-a justificat, acum, plecarea din țară din cauza invaziei declanșate de Vladimir Putin, care provoacă „suferință inutilă” ucrainenilor.

Mai mult, rușii au copiat întocmai meniul americanilor, îl fac la indigo. Iar în reclama restaurantelor se precizează: ”Burgeri similari, cartofi similari etc. Și prețuri mult mai mici. Doar ingrediente rusești!”.

Citește și

Medicul erou Cătălin Denciu, la judecată!