Putea fi golgeterul ”câinilor”, dar este aproape de a atârna ghetele în cui

Dinamo s-a metamorfozat din momentul în care a intrat în ”era Cortacero”, până în acest moment fiind aduși 9 fotbaliști noi, un român și opt străini, dintre care 5 spanioli.

Printre cei care s-au despărțit în intersezon de roș-albi se află și atacantul Slavko Perovic, 31 de ani, fotbalistul ce-a marcat 8 goluri în 19 meciuri sezonul trecut. Dinamo nu i-a mai prelungit contractul sârbului din cauza problemelor cardiace ale acestui. ”Câinii” nu l-au mai putut folosi pe Slavko după reluarea campionatului, la finalul stării de urgență, în meciurile oficiale, nu a primit viza de joc de la INMS. Sârbul a jucat doar într-un amical, cu Rapid (1-0), și a dat gol.

Perovic este în vacanță în acest moment, în Egipt, nu și-a găsit niciun alt angajament, iar campionatele au început peste tot. Atacantul nu este convins că va continua cu fotbalul, când a plecat din România i s-a recomandat să nu-și pericliteze viața. El trebuie să facă anual două controale medicale amănunțite din cauza acelor probleme cardiace. Până să joace, toamna trecută, pentru Dinamo el a pierdut trei luni, fiind reținut de la efort.

Citește și

Ce fotbalist de la Dinamo i-a plăcut lui Marica și cine nu. Ce a spus despre subiectul mutării sediului clubului în birourile sale

No Comments Yet

Comments are closed