Pus pe liber în Bănie, bun la Dinamo?

Ante Roguljic (27 de ani), mijlocaș ofensiv pus pe liber de Universitatea Craiova, ar putea ajunge la Dinamo, echipă în căutare de fotbaliști creativi, mai ales că formația alb-roșie este antrenată de un conațional de-ai lui Roguljic, Zeljko Kopic.

Capitol închis în Bănie!

Ivaylo Petev a început „curățenia de iarnă” la CSU Craiova, Ante Roguljic fiind unul dintre numele importante care nu vor continua în Bănie.

Roguljic, mijlocaș ofensiv de 1,80 metri, a ajuns la Craiova în septembrie 2021, însă problemele medicale l-au limitat la numai 69 de meciuri, 10 goluri și 4 pase decisive pentru alb-albaștri. El nu intră în planurile antrenorului actual din Bănie, astfel că va fi pus pe liber.

Roguljic ar putea continua în Superliga României, existând posibilitatea unui transfer la Dinamo, a scris GSP. Mijlocașul croat ar ajunge printre „câini” pe aceeași filieră precum conaționalul Zeljko Kopic, actualul antrenor al lui Dinamo, impresarii încercând să-l direcționeze către București.

De ce ar putea fi o soluție

Fost internațional croat de juniori și tineret la toate categoriile de vârstă, Roguljic a jucat puțin în acest sezon, doar în 14 partide, fiind o singură dată integralist în campionat. El a înscris 3 goluri, la 4-1 cu Poli Iași, 5-1 cu FC Botoșani și 2-2 cu Poli Iași. Mai are un assist, în victoria cu CFR Cluj, 1-0.

În prezent, Zeljko Kopic nu are multe opțiuni pentru poziția de mijlocaș ofensiv. Din lotul lui Dinamo, pe acea poziție pot evolua Dani Iglesias și Ahmed Bani.

Citește și

Marcel Ciolacu face marele anunț: când va intra România definitiv în Schengen