Purtătorul de cuvânt al Revoluției din 1989 nu-l iartă pe Victor Socaciu: ”Chitaristul emerit al PSD”. Acuzații dure

Revoluționarul timișorean Corneliu Vaida îl atacă extrem de dur pe regretatul artist Victor Socaciu, care a murit deunăzi.

Cunoscut ca purtător de cuvânt al Revoluției, Vaida acuză că Socaciu a fost membru PSD și că de-a lungul vieții sale a beneficiat de mai multe facilități pe linie de partid, printre care și prioritate la două transplanturi de rinichi.

Ironie și dincolo de viață

„Toleranța nemerniciei naște … omagii. S-a săvârșit din viață bardul Victor Socaciu. Un cantautor bunicel, cu peste 300 de piese, dintre care câteva hituri ale generației mele. Păcat că la el – ca și la alți câțiva artiști sau sportivi – talentul nu a venit la pachet cu caracterul.

Unii nu știu, alții uită unele lucruri, care nu prea îl recomandă ca pe un model de urmat pentru generațiile tinere și nici nu justifică prinosul de recunoștință care – de când a dat colțul – curge în valuri pe social media și presă. În afară de incontestabilele realizări muzicale, omul mai realizează că e bine să te lipești de partidul celor trei trandafiri, care în afara de certificatul de revoluționar, i-a mai oferit câteva sinecuri gras plătite, atât în Parlament, cât și în diverse comitete și comiții, consilii de administrație, guvern, ba chiar … diplomație!

Și alte săgeți

Foarte competent și policalificat era artistu’! Eh, nu e singurul, veți spune voi. Da, impostori cu patalama aducătoare de indemnizație mai viermuiesc prin țară și chiar prin Parlament, dar ce ați spune voi daca ați avea un copil bolnav de insuficienta renală, cu dializă și trecut pe o listă de așteptare la transplant și deodată – hop – apare chitaristul emerit al pesedeului, sare peste pruncul tău grav bolnav și își trage peste rând(!!!) cei doi rinichi disponibili?

Nu, nu mă refer la Arșinel, mă refer la Socaciu!

Asta a fost în anul de grație 2009, iar presa vremii a relatat cazul … și atât – că justiția nu e numai oarbă, e și sensibilă! … la indicațiile de partid. Deci, Dumnezeu să-l ierte pe Socaciu, că eu știu sigur că două perechi de părinți îndurerați nu-l vor ierta niciodată!”, a scris Corneliu Vaida pe Facebook.

Citește și

Important pentru români: carantină doar 10 zile, nu două săptămâni. Info oficial