”Puriul” are viață grea la Arad: ce planuri are conducerea lui UTA

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA, este în pericol să fie demis după startul slab de campionat. Arădenii au două victorii în 9 meciuri de SuperLiga în acest sezon, 1-0 cu Poli Iași și 2-1 cu FCSB.

UTA i-ar căuta înlocuitor lui Mircea Rednic

UTA are 8 puncte și este pe locul 14 în Liga 1, de baraj de menținere/promovare. A evitat în ultimele minute o nouă înfrângere în etapa trecută, când a egalat la doi în deplasare cu FC Botoșani.

A fost primul meci pe bancă pentru Rednic după recuperarea în urma infarctului miocardic suferit în timpul partidei cu FCSB.

Din informațiile GSP, UTA a început să caute deja un alt antrenor. Conducerea clubului a luat legătura cu mai mulți impresari și tehnicieni cu scopul de a-i găsi un înlocuitor lui Rednic.

Ce a făcut Rednic la Arad

”Puriul” a avut mână liberă la transferuri în perioada de mercato din vară și a adus 21 de jucători la Arad, iar echipa s-a exprimat extrem de modest. UTA are 5 înfrângeri și golaveraj negativ (-6) după 9 partide disputate din campionat.

16 meciuri are Rednic pe banca celor de la UTA până în acest moment

Rednic este antrenorul „textiliștilor” din 25 aprilie și a evitat retrogradarea echipei în sezonul trecut. A câștigat barajul cu Gloria Buzău, 5-1 la general.

Citește și

Cum l-a păcălit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță: ”Știți cu dolarii?”