--> -->

PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand: ”Bon voyage, Pixelotilde”

Partidul Social Democrat a anunțat că se implică activ în campania de demitere a primarului din Sectorul 1, Clotilde Armand, mai ales după ce au apărut imagini cu oficialul USR în camera unde erau strânse buletinele de vot după alegerile locale din toamna 2020. Aceasta chiar dacă Clotilde Armand a susținut că nu ea apare în imaginile vehiculate la televiziuni și în mediul online.

PSD o compară pe Armand cu fostul președinte al României, Traian Băsescu, precizând că în ”imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi”.

”În scandalul voturilor fraudate de la sectorul 1, Clotilde Armand ne demonstrează că este un fel de Băsescu cu accent de mahala: deși în imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi, ea dă vină pe pixelul albastru, devenit între timp bleu userist!

Îi vom ajuta pe bucureștenii din Sectorul 1, sătui de “realizările mărețe” ale doamnei primar – circ, șobolani și munți de gunoi – să o trimită urgent acasă!

Haideți să strângem semnături pentru referendum! Bon voyage, Pixelotilde!”, au spus cei de la PSD, pe pagina lor de Facebook.

Citește și

Denise Rifai după imaginile cu Clotilde Armand în sala cu sacii cu buletinele de vot: ”Asta e fraudă. Reluare!”