PSD sare la gâtul lui Vela: ”Așa e când stai cu interlopii!”. Ce acuzație îi aduc

Acuzații grave la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, după ce acesta a dispus supraveghere specială la alegerile locale de mâine. PSD a reacționat dur în această seară după ce oficialul Executivului, candidat și el la locale, a anunţat într-o declaraţie de presă măsuri pentru buna desfăşurare a scrutinului.

”Legea nu există pentru Vela! Când stai prea mult cu interlopii, începi să ai aceleași obiceiuri. Ministrul de Interne trebuia să fie primul care veghează la respectarea legii în privința organizării alegerilor locale de mâine. Vela este însă primul care o încalcă.

Până ieri, când era întrebat, Vela spunea că este candidat la Caraș-Severin și la Caransebeș și că, din acest motiv, s-a și suspendat de la conducerea Comisiei Tehnice pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale. Astăzi, Vela iese și ne vorbește cu mult tupeu și nesimțire tocmai de alegeri!

De 10 luni, alegerile și hoția au fost singurele preocupări ale PNL! Este clar că toate acțiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor de mâine. Dar tot mâine românii le vor da o lecție pe care să o țină minte!”, au scris oficialii PSD pe pagina de Facebook a partidului.

Legea nu există pentru Vela! Când stai prea mult cu #interlopii, începi să ai aceleași obiceiuri! Ministrul de Interne…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

Citește și

Ludovic Orban, dialog aprins cu un tânăr în scaun cu rotile. Ce vrea să schimbe premierul vizavi de vizele de flotant

No Comments Yet

Comments are closed