--> -->

Prunea către Uhrin: ”L-am învățat”

Dinamo trage din greu să își recupereze jucătorii accidentați sau gripați, totodată să-i pună la punct cu pregătirea fizică pe elevii aflați sub comanda lui Dusan Uhrin.

Șanse minime să evite barajul

La finele lunii mai va fi dubla din barajul de menținere/promovare în Liga 1, iar ”câinii” au șanse mici să evite supliciul.

Deși, teoretic, ar putea forța un miracol prin 9 puncte obținute în următoarele trei runde, cu Chindia, FCU Craiova și Mioveni. Apoi, să depindă și de jocul rezultatelor.

După ce în multe situații a vorbit de rău clubul la care a activat și a fost angajat, Florin Prunea s-a revăzut deunăzi cu Dusan Uhrin, la o discuție, cei doi conlucrând în primul mandat al cehului în Ștefan cel Mare.

Florin Prunea a dat detalii despre bătăile de cap pe care le are Dusan Uhrin jr, în condițiile în care jucătorii lui Dinamo au fost loviți și de gripă.

”Pot să nu treacă de baraj”

”Atunci când ai ceva de spus, spui în față. Așa cum a făcut-o Steliano Filip, cum au făcut și alți jucători. La toate echipele, sunt jucători care nu-l plac pe antrenor. De obicei, cei care nu joacă. Dau pe la presă anumite lucruri care în mare parte nu sunt adevărate. Am stat cinci-șase ore cu Dusan. L-am ascultat, era extrem de preocupat. L-am învățat să spună adevărul.

Este inadmisibil să n-ai preparator fizic un an de zile. A venit și gripa asta, care l-a pus la pat și pe Torje, sunt patru-cinci jucători. Mi-a spus să mă pun în locul lui. I se cer rezultate. Ce să facă? Ori să menajeze jucători, pentru a fi în formă optimi la baraj, ori să forțeze. I-am zis că are șansa cu întreruperea, dar are jucători cu leziuni musculare. Dinamo, dacă nu-și recuperează toți jucătorii…

Uită-te la echipele de Liga 2. Nu cred că au puterea să treacă peste Mioveni. Nu o să le fie simplu, pot să nu treacă de baraj. Echipele aleargă, sunt pregătite fizic”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și

Zelenski: lăsați-l în pace pe Abramovici!