Prunea acuzator: ”Ăia trebuie să fie săltați”

Deunăzi, au apărut informații cum că Florin Prunea ar putea fi numit în această vară în locul lui Iuliu Mureșan la gruparea din Ștefan cel Mare.

Fostul portar și director sportiv al ”câinilor” a ținut să lămurească situația.

”Nu revin nici eu, nici Lupescu, nici Andone”

”Eu nu știu nimic despre asta. Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Cu domnul Șerdean eu nu am vorbit niciodată. Eu cu Dănciulescu nici nu îl salutam când venea pe la birouri la RIN. Să răspundă alții la întrebarea asta, care stăteau cu el pe acolo. Nu mă interesează dacă ar veni Bogdan Bălănescu, pentru mine e un subiect încheiat.

La Dinamo sunt în continuare oamenii care au semnat contractele alea uriașe cu jucătorii spanioli. Eu asta nu înțeleg! Ăia trebuie să fie săltați direct de DNA! Cum e posibil așa ceva?! Cine a semnat pe 30.000? Nu contează că i-a pus Șerdean și Cortacero! Cine a semnat? Nu îți pune nimeni cuțitul în spate.

Nu se pune problema să vină niciunul dintre noi la Dinamo (n.red el, cu Lupescu și cu Andone)! Eu nu cred! Ionuț are alte treburi prin Elveția, Ando stă și el mai mult pe-afară și v-a și spus că nu ar veni la Dinamo. Sunt sigur 400% că nu vin. Cu siguranță, nu”, a explicat Prunea într-un interviu acordat Fanatik.

Îl apără pe Nicolae Badea

Prunea a fost chestionat dacă ar trebui să își dea demisia Iuliu Mureșan de la Dinamo.

”Nu, nu. Eu cred că ar trebuie să îți ducă până la final mandatul, adică până în vară, la finalul sezonului.

Eu nici nu vreau să mă gândesc, dacă Nicolae Badea nu avea sigla și dacă nu securiza la acel moment aceste lucruri. Acum ar fi fost în mâna lui Cortacero! Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat! Și uite că până la urmă a fost o decizie bună și cred că domnul Badea are dreptate.

Dinamo vrea să se rebranduiască…

Mi se pare o tâmpenie! Cum mi se pare și schimbarea bazei de pregătire de la Săftica la Adunații-Copăceni. Astea sunt prostii! Nu știu cine le bagă în cap toate astea! La Săftica e toată istoria lui Dinamo! E casa lui Dinamo! Mai bine s-ar duce la domnul Badea și cred că i-ar primi, chiar dacă s-au purtat foarte urât cu el!

Domnul Badea e dinamovist și trebuie să discute cu dânsul. Să lase coada mai jos, pentru că deocamdată nu sunt în postura de a face ce vor ei. Domnul Zăvăleanu și domnul Mureșan trebuie să înțeleagă că aici e Dinamo București!

Nu poți să schimbi brand-ul Dinamo peste noapte. Dar am înțeles că există un dialog cu Nicolae Badea și sper ca lucrurile să se rezolve”, a mai spus Prunea.

Citește și

De ce Florin Cîțu nu a mers la Kiev alături de Ciucă și Ciolacu: ”Nu se poate”