--> -->

Promisiunea lui Hakim Abdallah: ”Va veni momentul”

Au tot trecut etapele și Hakim Abdallah, 25 de ani, nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Internaționalul din Madagascar a jucat și la Galați, contra Oțelului (0-1), a intrat pe parcurs, însă nu a putut schimba soarta partidei.

Deunăzi, antrenorul Ovidiu Burcă a declarat public că trebuie să aibă răbdare cu atacantul sosit în vară, care a trebuit să parcurgă o problemă delicată în familie, însă are încredere că fotbalistul va începe curând să ofere randament, goluri și assist-uri.

”Trebuie să fim uniți”

Hakim a venit cu un plus de atitudine vineri seară la Galați, dar fără efect.

Într-un interviu acordat GSP, atacantul a transmis un mesaj optimist suporterilor dinamoviști.

”Nimănui nu-i place să piardă. Suntem într-un moment negativ, dar trebuie să mergem înainte, trebuie să fim uniți și dacă vom continua să muncim mult, cred că vor veni lucruri bune la Dinamo.

Credem în fiecare dintre noi, în direcția indicată de staff. La Galați, am pierdut meciul dintr-o singură fază. Trebuie să muncim mai mult. Cred că vor veni lucruri bune în viitor”, a declarat fotbalistul, care a bifat 38 de minute în medie, în cele 10 meciuri adunate.

”Eu trebuie să continuu să muncesc”

Întrebat de momentul când fanii se vor bucura de reușitele lui, Abdallah a fost ferm.

”Eu sper cât mai curând posibil. Cel mai important este ca Dinamo să învingă, nu neapărat să dau eu gol. Aceasta este ordinea, echipa, apoi eu. Să muncim mai mult, eu trebui să continuu să muncesc ca până acum și vor veni lucrurile bune.

Dinamo e un club mare, toți știm asta, cei din echipă. Trebuie să muncim împreună, uniți, ca să fie bine din nou. Și va fi!

Eu trebuie să-mi aștept momentul, sigur va veni. Cred în mine, cred în colegi, cred în club. Sper că va fi bine”, a mai declarat fotbalistul.

Citește și

Marcel Ciolacu, mesaj ”cu manta” către Austria: ”Bariera Schengen este ultima rămășită a divizării Europei”