--> -->

Promisiunea lui Burcă: ”Vrem!”

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, după egalul cu Poli Timișoara, scor 1-1, pe arena Arcul de Triumf, în ultima etapă a sezonului regulat.

Cu emoții pe final de sezon regulat, Dinamo a prins ultimul loc de play-off.

S-au calificat în play-off: CSA Steaua, Poli Iași, Oțelul, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo. Restul echipelor vor juca în play-out.

”Nu ne vedea nimeni în play-off”

”Înainte de acest meci, n-am făcut niciun calcul, sincer. Orice calcul faci, nu prea se întâmplă. Chiar dacă astăzi n-a fost cum ne-am dorit, nu trebuie să luăm din meritul acestor băieți fantastici. Cât de supărați, triști i-am găsit, și iată-i acum, cred că este meritul lor.

Vreau să dedic acest prim pas important pe care l-am făcut suporterilor. N-am mai văzut de mult o astfel de atmosferă fantastică. Cred că fanii sunt mândri de noi. După aceste rezultate, ne dorim să aducem înapoi fanii care s-au îndepărtat de noi după retrogradare.

Excursia noastră nu se oprește aici. Am bifat o bornă, suntem bucuroși. Am intrat în play-off, și cu puțin ajutor divin, trebuie să mergem mai departe. Nu ne vedea nimeni în play-off, de asta este bucuria asta. Oamenii au venit, încet, încet, alături de noi. Toată energia asta, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm în play-off.

Primă de obiectiv

E un moment care poate însemna foarte mult în istoria acestui club. A fost un meci ca pe vremuri, ca intensitate, un ritm bun. Cei de la Timișoara au avut și ei suporteri în tribune. Era puțin dezechilibrată situația. Pentru ei, miza acestui meci nu era atât de meci.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Nu ne-am propus un obiectiv îndepărtat, ci următorul meci. Vrem să creștem de la zi la zi, să creăm o mentalitate. Asta înseamnă să fii campion, să crești de la zi la zi.

Jucăm cu presiunea unui tricou cu greutate, asta înseamnă Dinamo. Istoria și clubul ăsta atât de mare te obligă să ai obiective mari. Am avut o primă de obiectiv, este frumos să vină și satisfacția materială acum”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și

Leo Strizu l-a demolat pe MM Stoica: ”Un porumbel voiajor”