Wave Resort

Programul ”câinilor” după reunirea echipei pe 15 iunie

Dinamoviștii trec prin momente grele, din punct de vedere financiar, dar formația trebuie să continue, după o vacanță plină de vești negative pentru suporterii care susțin gruparea să supraviețuiască. Săptămâna viitoare, roș-albii se întorc la muncă, deși nu sunt rezolvate multe probleme ale jucătorilor, cu mari restanțe salariale.

”Amical cu Galatasaray, la Florya, pe 27 iunie

Lotul dinamoviștilor se va reuni marți, 15 iunie (ora 10:00), în cantonamentul de la Săftica, pentru prima parte a programului de pregătire stabilit de antrenorul principal Dušan Uhrin înaintea noului sezon competițional.

A doua zi, la ora 8:00, este programată vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS), echipa noastră urmând să-și continue antrenamentele la Săftica până pe 20 iunie.

Managerul sportiv Marius Adrian Nicolae a anunțat pentru pagina oficială de Facebook a clubului că Dinamo București va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, la Bolu, în perioada 21-28 iunie, prevăzut cu un meci amical împotriva echipei Galatasaray Istanbul.

Lotul roș-albilor va fi cantonat la “Bolu Koru Hotels”, partida amicală Galatasaray Istanbul vs Dinamo București fiind programată pe 27 iunie, la Florya, în cantonamentul vicecampioanei Turciei.

2 este locul ocupat de Galatasaray la finalul sezonului trecut în prima ligă a Turciei, la egalitate de puncte cu Beşiktaş, 84. Galatasaray a pierdut titlul în Turcia din cauza rezultatelor directe cu Beşiktaş.

56 de trofee a adunat Galatasaray pe plan intern, campionatul (22), Cupa Turciei (18) și Supercupa Turciei (16).
Înființată în anul 1905, Galatasaray a câștigat Cupa UEFA și Supercupa Europei, ambele în 2000.
Galatasaray a cucerit Supercupa Europei cu Mircea Lucescu la conducerea tehnică a echipei.

18:00 este ora disputării meciului amical Galatasaray Istanbul vs Dinamo București pe terenul central din cantonamentul vicecampioanei Turciei”.

Citește și

Simona Halep radiază de fericire: a primit inelul de logodnă. Pe când nunta