Probleme uriașe la Dinamo: ”De luni!”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a organizat azi o ședință în cadrul căreia i-a anunțat pe toți angajații clubului că nu vor mai fi plătiți până în iulie!

Amenințarea angajaților de la Săftica

Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a anunțat la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport că Zăvăleanu le-a spus jucătorilor că singura șansă să își primească salariile ar fi rămânerea în Liga 1.

”La Dinamo a fost o ședință azi, cu Zăvăleanu, care i-a anunțat pe jucători și pe toți angajații că nu mai sunt bani deloc, că până în iulie nu vor fi plătiți. Atunci ar putea să-și recupereze salariile, dacă echipa va rămâne în prima ligă și va mai primi drepturi TV, altfel nu.

Angajații de la Săftica, neplătiți și ei, au spus că de luni nu vor mai veni la muncă, nu se mai ocupă de teren, de nimic. Să vedem dacă o să fie motivatoare ședința sau dimpotrivă, le arată că nu mai e niciun viitor pentru club.

”O să-ți primești banii doar dacă DDB mai strânge câte ceva”

Uhrin, de când s-a întors la Dinamo, n-a încasat niciun ban. A aflat azi că va primi bani abia în iulie. Cred că și asta contează. Mesajul către Uhrin a fost: «O să-ți primești banii doar dacă DDB mai strânge câte ceva».

Au o lună restanță și vor mai avea luna mai, dacă nu sunt bani deloc acum. Pot fi două variante. Zăvăleanu a sperat să-i motiveze așa, spunându-le: «Câștigați barajul, rămâneți în prima ligă și vă primiți banii din drepturile TV». A doua variantă ar fi că Zăvăleanu n-a vrut să-i mintă, pur și simplu, și a vrut să-i amâne”, a spus Remus Răureanu.

Citește și

Viorica Dăncilă: ”Am făcut greșeli de exprimare, dar n-am fost marioneta lui”. Pe cine acuză de trădare