Probleme pentru Negoiță: și-a închis principala afacere! ”Ne va costa ceva”

Rin Grand Hotel, cel mai mare hotel de pe piaţa locală, s-a închis definitiv pentru turişti!

Este un anunț oficial, prezentat de însuși Ionuț Negoiță. Gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit, de aceea proprietarii au luat o decizie drastică.

Și vorbim de o investiție de aproximativ 60 de milioane de euro, stabilamentul cu aproape 1.500 de camere fiind ridicat în 2007, înaintea crizei mondiale.

”Transformat” în apartamente

Anul trecut mai funcţionau în regim hotelier 480 din cele aproape 1.500 de camere pe care le avea la deschidere hotelului.

Rin Grand Hotel, hotelul din sudul Bucureştiului, de lângă târgul de maşini Vitan, care stârnea controverse peste controverse la lansarea din 2007, când era anunţat drept ”cel mai mare hotel din Europa“, s-a închis pentru turişti şi va fi convertit integral în apartamente.

Ce spune Negoiță

”Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scăzut cu 80%, am adus chiar bani de acasă.

L-am închis şi transformăm ultimele camere ce funcţionau în regim hotelier în apartamente. Până în vara anului viitor vom finaliza această conversie care ne costă 7 milioane de euro“, a spus Ionuţ Negoiţă, proprietarul hotelului, fratele lui Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, pentru Ziarul Financiar.

Citește și

Cornel Dinu aruncă bomba: ”O nouă mutare politică”