--> -->

Probleme mari pentru foarte mulți români, supărați! Un serviciu al unei mari bănci e defect

Forfotă mare în București, probabil, în toată țara, prima zi după două luni de stare de urgență. O problemă mare care i-a lovit azi pe foarte mulți români, în condițiile în care nu pot accesa un serviciu pentru a face diverse plăți.

Mai exact, serviciul ING Home’Bank întâmpină erori de funcţionare pentru unii utilizatori! Iar oamenii s-au plâns de acest lucru de mai multe ore, ceea ce i-a făcut pe reprezentanții băncii să vină cu o lămurire oficială, pe Facebook. Totuși, cetățenii sunt nemulțumiți. „Lucrăm la remedierea acestei situaţii şi vom reveni cu veşti. Celelalte servicii ING funcţionează în parametrii normali. Până rezolvăm situaţia, puteţi utiliza cardurile ING pentru a efectua plăţi şi tranzacţii la ATM”, precizează sursa citată.

Potrivit băncii, o parte dintre utilizatorii ING Home’Bank/ ING Business/ ING Online accesează cu dificultate aplicaţia. De fapt, la o simplă accesare a programului, cel puțin la redactarea știrii, nu mergea deloc! Se spune că e o problemă tehnică și va fi remediată.

Momentan, serviciul ING Home'Bank întâmpină erori de funcționare pentru unii utilizatori. Lucrăm la remedierea acestei…

Publicată de ING Romania pe Vineri, 15 mai 2020

Citește și

Uluitor! Economia României, cea mai tare din UE în 2020. Contre Cîțu – PSD