Probleme fără sfârșit pentru Dinamo: transferat degeaba!

Dinamo se pregătește de o nouă etapă, deplasare duminică seară la Arad, cu UTA, de la ora 17:00.

În afara problemelor cu care Flavius Stoican se confruntă, el pierzând total încrederea fanilor, mai există una în plus pentru sezonul de primăvară.

Un meci și atât

Atacantul Desire Segbe Azankpo (28 de ani) are probleme medicale și va rata următoarele meciuri ale lui Dinamo. De bine ce venise!

Echipa rămâne în continuare într-un singur atacant, Mirko Ivanovski, revenit după suspendare. Vizavi de situația lui Dusan Celar, titular cu CS Universitatea (1-6), jucător împrumutat de la CFR Cluj II (Liga 3), oamenii s-au lămurit asupra lui.

Azankpo, adus să dea goluri, are dureri mari la nervul sciatic, va rata nu doar etapa cu UTA, dar și vinerea cealaltă, cu Gaz Metan! Probabil, până la finele sezonului regulat, conform GSP.

Internaționalul din Benin a jucat în partea secundă cu Botoșani, nu se știe când va mai evolua pentru ”câini”, din cauza problemelor medicale. Sunt șanse ca vârful din Benin să nu mai fie folosit până la finalul stagiunii.

Stau doar în Ivanovski

În afara lui Ivanovski, Flavius Stoican mai are un vârf la dispoziție, pe Dusan Celar. Sârbul în vârstă de 25 de ani a avut însă o prestație modestă în partida cu CS Universitatea Craiova, prins mereu pe picior greșit de angajările colegilor.

Desire Segbe Azankpo a fost transferat de Dinamo de la Dunkerque, penultima clasată din Ligue 1. Internaționalul din Benin a venit cu obiective importante, a luat în primire numărul 9, și era sigur că va putea contribui la salvarea lui Dinamo. Problemele medicale i-au dat însă planurile peste cap.

”Toată lumea ştie cine e Dinamo. Ştiu istoria, ştiu că are 18 titluri. E un club mare. Am deja un prieten la Dinamo. Jucătorul nou, numărul 8, Pierret”, a comentat Azankpo, în momentul sosirii la gruparea din Ștefan cel Mare.

Dinamo mai are de jucat cu UTA (deplasare), Gaz Metan (acasă), Rapid (deplasare), Sepsi (acasă) și CFR Cluj (deplasare).

Citește și

Siguranță și încredere: Peste 60 de polițiști din Cluj au fraudat voucherele de vacanță