--> -->

Prioritatea pentru Dinamo: noii șefi au acest termen

Noua conducere a lui Dinamo și-a fixat prioritățile pentru prima perioadă la șefia clubului alb-roșu.

Trebuie rezolvate urgent datoriile presante de aproape un milion de euro în cadrul negocierilor cu creditorii, susține GSP.

Suporterii dinamoviști au primit un balon de oxigen uriaș după ce Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean, prin nou înființata companie Red&White.

În nici 24 de ore s-au epuizat biletele pentru meciul cu Poli Timișoara, decisiv în week-end, în perspectiva accederii în play-off, iar „câinii” au anunțat că vor crea o atmosferă ca la marile dueluri.

În paralel, în prima zi a săptămânii, în cadrul unei conferințe de presă, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu s-au adresat dinamoviștilor și au transmis diverse mesaje. Inclusiv că vor căuta antreprenori și finanțare pentru club, estimând că vor fi pompați 12 milioane de euro în următorii trei ani și jumătate.

Două posturi pentru play-off, în stand by

Prioritatea pentru club în acest moment, conform oficialilor din „Ștefan cel Mare”, este rezolvarea situației financiare în perspectiva obținerii licenței sportive pentru Liga 1. Implicit și pentru eșalonul secund.

Astfel, șefii bucureștenilor trebuie să negocieze și să găsească soluții pentru a rezolva datorii presante de aproape un milion de euro! În plan secund, a ajuns subiectul legat de rezolvarea interdicției la transferuri, cu toate că și Andrei Nicolescu a transmis că ar fi două posturi pe care Dinamo mai caută fotbaliști.

Timpul trece

”Facem demersurile necesare pentru a rezolva cu datoriile, cu creditorii, sunt negocieri intense de mai multă vreme, care vor continua. Totul trebuie rezolvat până la 30 aprilie.

Și acesta este un motiv pentru care nu se fac declarații publice despre investiții viitoare și, totodată, nu se bagă bani în club. Fiindcă trebuie rezolvat, pe silent, situația cu creditorii.

Apoi, vedem și cu transferurile”, au transmis oficialii „câinilor”. În ceea ce-i privește pe creditorii clubului, aceștia caută să obțină acorduri financiare cât mai bune, după sosirea noilor investitori.

În 2022, Dinamo a fost informată de către FRF că a primit licența pentru Liga 1 imediat după eșecul, 0-2 cu U Cluj, în manșa tur a barajului. Cu toate acestea, „câinii” n-au mai reușit să întoarcă rezultatul din prima partidă, la retur a fost 1-1 în Ștefan cel Mare, iar Dinamo a retrogradat.

Opt milioane de euro este cuantumul datoriilor totale ale clubului dinamovist.

Citește și

Andreea Bănică, despre infidelitate și Lucian Mitrea: ”Femeie ca mine nu mai găseşte”