Printre cei mai buni pe teren, printre cele mai mici salarii de la Dinamo

Iulian Roșu (28 de ani), mijlocașul promovat în ultimele săptămâni de pe banca de rezerve, a ieșit la rampă pe finalul sezonului de toamnă.

Iulian Roșu, 28 de ani, e surpriza plăcută a ”câinilor”, nu doar la meciul câștigat cu FC Brașov (2-0), ci și în ultima perioadă, când și-a câștigat un loc de titular incontestabil în formația lui Ovidiu Burcă.

Fost campion în Liga 1

Mijlocașul, campion cu FCSB-ul lui Reghe și cu Astra lui Șumudică, fost jucător și la Rapid, a obținut penalty-ul din care Buhăescu a deschis scorul sub Tâmpa, apoi a marcat golul secund. În ultimele meciuri s-a afirmat mereu în tricoul „câinilor”, atât prin prestații sigure, cât și prin assist-uri sau goluri.

Conform surselor GSP, Iulian Roșu este departe de a se număra printre jucătorii cel mai bine plătiți.

Dacă Moura sau Iglesias sunt liderii salariilor, cu câte 4.000 de euro/lună, românul are o remunerație de doar 1.500 de euro/lună!

Aceasta după ce a trebuit să treacă teste de joc ca să semneze cu roș-albii, în vară.

”Dacă începeam acum sezonul…”

Iulian Roșu a fost singurul care a vorbit după eșecul de la Iași, 0-1, afirmând: „Da, am fost slabi, da, putem spune că adversarii au tras de timp în ultimul hal, de te ia capul, dar hai să vedem ce-am greșit și să nu renunțăm la luptă. Eu nu pot concepe Dinamo în «B», ne luptăm pentru promovare”.

După victoria de la Brașov, care aduce Dinamo la doar două puncte de play-off, cu trei runde înaintea finalului sezonului regulat, Roșu a declarat: ”Venim tare din spate, nu cedăm, în ciuda eșecurilor de la începutul sezonului care atârnă greu. Dacă începeam acum sezonul, nu aveam probleme la play-off, eram de podium! Eu nu doresc răul nimănui, e postul Crăciunului, mă bucur pentru mine și pentru Dinamo”.

2 goluria marcat Iulian Roșu pentru Dinamo, în 7 meciuri de L2

3 partide mai are de disputat Dinamo în sezonul regulat: Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d) și Poli Timișoara (a)

7 din ultimele 8 meciuriau fost bifate de Iulian Roșu, în trei fiind titular, în trei integralist. Are în total 9 meciuri în toate competițiile.

Citește și

Președintele Austriei: ”Regret profund decizia guvernului”