--> -->

Burcă e mulțumit: ”În sfârșit”

Dinamo a câștigat ultima partida amicală a iernii, 2-1 cu Brașov, golurile ”câinilor” fiind reușite de Bani și de Neluț Roșu, un meci în care Dinamo a arătat foarte bine în special în repriza a doua.

Ovidiu Burcă și compania încheie perioada precompetițională, una agitată, iar debutul oficial în 2023 va fi lunea viitoare, pe 27 februarie, cu Unirea Constanța acasă.

Pe stadionul Arcul de Triumf! Cei de la Unirea Constanța au anunțat că se vor prezenta la etapă (detalii aici).

Ce-l mulțumește pe Burcă

”A fost foarte important faptul că am jucat pe iarbă, toată pregătirea a fost pe sintetic. Am avut o repriză a doua bună, am găsit un teren de iarbă aici, de aceea am insistat, le mulțumim dinamovistilor de aici. E greu să găsești un teren cu iarbă în această perioadă. Suferim la ceea ce înseamnă infrastructură în România, mai durează până ne aliniem la ce se întâmplă în alte țări.

A fost o atmosferă pitorească, acolo unde merge Dinamo, avem suporteri, au fost mulți copii care au venit să ne vadă, mă bucur că le-am făcut o surpriză. În sfârșit discuția legată de Arcul de Triumf se încheie, mergem să jucăm lunea viitoare, e un moment important pentru noi, sper că suporterii să vină în număr cât mai mare. Sper să ne impunem, au trecut multe luni de la ultimul meci oficial și abia aștept să ne revedem”, a comentat tehnicianul după meci.

Condiția de a fi în play-off

”Am ajuns aproape de play-off, obiectivul propus din păcate nu stăm doar la mâna noastră, dar eu cred că dacă vom câștigă toate cele 3 meciuri, vom avea o șansă importantă de a accede în play-off.

Luăm meci cu meci, primul meci e cu Unirea Constanța, sperăm să vină să joace, avem două meciuri foarte grele, cu Șelimbăr și Timișoara”, a transmis Ovidiu Burcă la finalul partidei.

Citește și

Bulgaria nu mai trece la moneda euro în ianuarie 2024