Primul transfer vizat de Dinamo: ce mai lipsește

Dinamo caută jucători. Pentru viitor, pentru că acum oricum nu-i poate înregimenta, având transferurile blocate.

Și dacă nu ar fi interdicția de la FIFA, ce-ar putea fi ridicată la începutul lunii viitoare, dacă clubul îi va achita 26.000 de euro lui Gluhakovic, tot nu ar putea aduce niciun fotbalist.

Nu există administratorul special cu drept de semnătură și antrenorul care să valideze mutarea!

Dinamo a găsit jucători, dar nu-i poate înregistra

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a transmis că va convoca AGA în cel mai scurt timp posibil. Până atunci, Comisia Tehnică a roș-albilor a analizat diverse propuneri de jucători care să vină să întărească echipa.

Printre numele luate în calcul de dinamoviști este și cel al mijlocașul defensiv Charles Acolatse, 27 de ani, liber de contract, fotbalist care a început sezonul trecut la U Cluj și l-a încheiat la Dacia Unirea Brăila.

Un jucător care are șase ani de România, cu experiențe și la Daco-Getica, Turrris, Foresta Suceava și Dunărea Călărași.

Charles Acolatse, în tricoul lui Dinamo

Togolezul, cu pașaport francez, ar fi dispus la discuții, Dinamo așteaptă să vadă dacă poate face mutarea. În social media, Charles a apărut îmbrăcat într-un tricou al „câinilor”.

”Îl am din 2018, după un duel în Ștefan cel Mare, după ce-am făcut schimb cu May Mahlangu. A fost o luptă frumoasă pe teren între noi, eram la Daco-Getica, am învins noi cu 2-1”, a povestit Acolatse pentru GSP.

Transferuri blocate la Dinamo

”Câinii” sunt și în Liga 2 în exact aceeași situație din 2021. În vara 2022, Dinamo este din nou blocată la transferuri, după decizia FIFA, după memoriul înaintat de fostul fundaș dreapta al bucureștenilor, Petar Gluhakovic.

26.000 de euro este suma solicitată de Petar Gluhakovic

”O să-i plătim și vom debloca situația”, au transmis oficialii roș-albilor, pentru GSP.ro. O altă sumă care atârnă de grumazul „câinilor”, care și-așa sunt amenințați de faliment. Banii ar putea fi achitați jucătorului. la începutul lunii iulie.

Citește și

Cum s-au pozat Cristi Borcea și Valentina Pelinel la malul mării: ”Proaspăt renovat”