--> -->

Primul transfer al verii la Dinamo: ”Fericit”

Balthazar Pierret a revenit în primul 11, a marcat o dublă în prima repriză a partidei de la Botoșani (3-2), apoi a fost eliminat în minutul 45+1, arbitrul Moroiță arătându-i și al doilea cartonaș galben că a intrat pe teren fără încuviințarea sa.

Și Dusan Uhrin a acuzat momentul, francezul i-a reproșat ”centralului” și la pauză, și la final faptul că a fost dur cu el, mai ales că luase o lovitură în tâmplă, din partea portarului Eduard Pap.

Cerut cu insistență

Vizavi de acesta din urmă, el a luat trei goluri, dar a reușit, cumva, să-i elimine cu cartonașe roșii și pe Pierret, și pe Grădinaru, după meci!

Formația lui Dusan Uhrin ajunge la a treia victorie consecutiva, însă acestea sunt doar de moral, pentru că echipa nu mai are șanse de a se salva de la baraj.

La finalul partidei, francezul Pierret a vorbit despre prestația sa, dar și despre șansele echipei de a se salva de la retrogradare. Totodată, suporterii dinamoviști au cerut ca fotbalistul adus iarna trecută din liga a treia franceză, de la Boulogne, să continue din vară cu clubul!

El are contract doar până la finele acestei ediții. Astfel, practic, dinamoviștii vor ca Pierret să fie primul transfer din mercato de vară.

”Consider că avem 100% șanse să ne salvăm”

Mijlocașul francez a fost în prim-planul primei reprize. Pierret a marcat primele două goluri al ”câinilor”, dar în minutul 45 acesta a fost eliminat și a lăsat echipa în zece oameni.

La interviul de după meci, Balthazar Pierret s-a declarat nemulțumit de cartonașul roșu primit, spunând că a fost acordat foarte ușor.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a mai spus că Dinamo se va salva 100% de la baraj, indiferent de ce adversar le va ieși în cale.

”Sunt foarte fericit că am marcat și ca am luat cele trei puncte. Consider că nu a fost o decizie bună luată de central și sper că va revedea faza.

Am fost lovit de portar după ce am marcat, am auzit pe cineva de pe bancă să intru și am intrat. Începem să ne înțelegem mai bine. Consider că avem 100% șanse să ne salvăm. Nu contează cu cine jucăm le respectăm ambele echipe”, a declarat Pierret, la finalul partidei.

Citește și

Destăinuirile ”bunicuței de pe net”, Tanti Lenuța din Chinteni: ”Mi-era dor să-i iau pe oameni în brațe!”