Dinamo și Cortacero reacționează după ce s-a scris că Rufo s-a certat cu Contra!

Dinamo a transferat 9 fotbaliști până acum, Cosmin Contra promițând că va ataca play-off-ul încă din actuala ediție. Totuși, situația nu este deloc liniștită la gruparea din Ștefan cel Mare.

Conform Prosport, Contra ar avut ieri o dispută verbală cu directorul sportiv Rufo Collado vizavi de neplata la timp a banilor și neonorarea promisiunilor. Mai mult, tehnicianul și staff-ul său ar fi refuzat ieri să pregătească echipa, când a auzit de la managerul clubului că abia săptămâna viitoare se vor achita banii! ProSport a scris că jucătorii s-au antrenat singuri la Săftica. Dinamo a ripostat la câteva ore distanță. Inclusiv Cortacero: ”Sunt lucruri pe care nu le las, minciunile să rănească Dinamo! Suntem pe drum, împreună vom fi mai puternici”.

Clubul din Ștefan cel Mare a sosit la ora 23:15 cu un comunicat în care a dezmințit situația!

”FC Dinamo București precizează că antrenorul principal Cosmin Contra și directorul sportiv Rufo Collado nu au avut vreun “scandal monstru”, așa cum site-ul www.prosport și-a informat cititorii în această seară.
ProSport, de ce minți?
De ce îi induci în eroare pe suporterii noștri?
De ce denigrezi activitatea noastră într-un moment în care încercăm să readucem echipa în elita fotbalului românesc?
Antrenorul Cosmin Contra și staff-ul său au condus astăzi două ședințe de pregătire, dimineață la ora 10:30 și după-amiază la ora 17:30, ambele pe stadionul din Ștefan cel Mare.
De ce scrii, ProSport, că jucătorii dinamoviști s-au pregătit singuri la Săftica, fără conducerea conducerea noastră tehnică?
De ce minți, ProSport, că antrenorii noștri au refuzat să pregătească echipa din cauza unor întârzieri la plata salariilor?
Suporterii noștri trebuie să știe, pe cale oficială, că programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra înaintea deplasării la Mediaș, pentru meciul cu Gaz Metan din Liga 1 (etapa a 4-a), nu a suferit modificări nici înainte, nici după apariția acestui articol.
Dinamo București nu are, la apariția acestui drept la replică, restanțe financiare față de jucătorii și antrenorii noștri”.

ProSport, de ce minți? FC Dinamo București precizează că antrenorul principal Cosmin Contra și directorul sportiv Rufo…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 15 septembrie 2020

Citește și

PORTRET Lângă cine a crescut noul portar al ”câinilor”: supervedetele de la La Fabrica!

No Comments Yet

Comments are closed