--> -->

Primul plecat în mercato de iarnă: are ofertă din Spania, vrea să se întoarcă acasă!

Dinamo a transferat 14 jucători în mercato de vară, însă clubul e lovit de grave probleme financiare. Fotbaliștii au notificat gruparea vizavi de restanțele salariale, se gândesc să ajungă la tribunal pentru a-și încasa banii (detalii aici).

Portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani), este dorit în liga secundă din Spania, la CD Tenerife, care se află în căutarea unui nou goalkeeper! Jucătorul crescut la Real Madrid, care a evoluat și în Anglia, se poate întoarce acasă. Tenerife este pe locul 17 în liga secundă din Spania, la doar poziţii de locurile retrogradabile. Locul din clasament se datoarează şi unei defensive slabe, fără un portar de încredere. Pe birourile clubului din Tenerife au ajuns C.V.-urile a doi portari spanioli, după cum a anunţat Radio Club Tenerife – Cadena SER: Dani Gimenez – liber de contract, şi Tomas Mejias, împrumutat de Middlesbrough la Dinamo.

Spaniolii cred că este mai greu de realizat transferul lui Mejias, deoarece acesta are o înţelegere cu Dinamo până în vara lui 2021. Ar trebui negociat cu clubul de care aparţine, Middlesbrough, apoi aşteptat să se termine împrumutul de la Dinamo. Lucrurile s-ar putea rezolva simplu, fiindcă Mejias nu a primit niciun ban în Ștefan cel Mare. Boro vrea să

În acest sezon, Tomas Mejias Osorio a bifat şase partide pentru Dinamo, în Liga 1. Acesta împarte locul de titular cu conaţionalul Rene Hinojo.

Citește și

Alex Couto a informat ambasada și poliția: ”Vine și Cortacero”