Primul dinamovist de la club care ia atitudine: „O rușine, nu mai pot să mă prefac!”

Dinamo a revenit în prima ligă după numai un sezon în eșalonul secund, dar este amenințată din nou de retrogradare.

În 19 etape „câinii” au acumulat numai 10 puncte, ultima lor victorie fiind consemnată acum 4 luni, când o învingeau pe FC Voluntari în deplasare.

În contextul seriei de meciuri fără victorie, ultimul înregistrat cu U Cluj, 0-1, un angajat al clubului a ieșit în față și s-a scuzat în fața suporterilor. Este vorba despre cel care administrează departamentul de social media, Andrei Bendeac, fratele actorului Mihai Bendeac.

Discurs-manifest la Dinamo: „Nu mai avem de ce să zâmbim! Rușinos ce se întâmplă”

„Nu mai am de ce să zâmbesc. Nu mai există motive pentru care să zâmbim. Este rușinos ce se întâmplă și îmi asum cuvintele astea. Nu mai aștept alte reacții din club, nu mă mai interesează titulatura și gradul pe care-l avem.

A trecut suficient timp de la meci și voi fi eu primul care iese în fața suporterilor și, chiar dacă nu am o legătură așa mare cu partea sportivă, am să le cer scuze. Și eu, la rândul meu, sunt suporter și consider că este o rușine ceea ce se întâmplă! O rușine!

Nu este deloc demn de ceea ce cred eu că înseamnă Dinamo București! Vreau să le spun suporterilor, mai ales băieților din brigăzi care și-au refulat frustrările la ultimul meci, faptul că sunt în asentimentul lor.

Sunt la fel de frustrat, mi-am purtat inima pe tavă de fiecare dată când a fost vorba despre clubul ăsta”, a spus Bendeac într-o intervenție la ediția de astăzi a Matinalului Radio Dinamo 1948.

Andrei Bendeac: „Nu îmi mai mușc limba, nu mă mai prefac!”

„Pentru mine nu mai contează că sunt în club, nu îmi mai mușc limba, nu mă mai prefac că totul e numai lapte și miere. Este clar că e o panică generală în club, nu poate nimeni să-mi spună că totul e bine, să am răbdare…

Sunt prea multe lucruri similare cu sezonul în care am retrogradat. Trebuie să o scoatem la capăt, pentru că în ritmul ăsta ne vom rupe și mai mult!

Vedeam și la meci 3 grupuri de băieți strânse separat… este o situație dacă nu rușinoasă, măcar nedemnă de Dinamo. Doar cu dialog și resurse putem să o scoatem la capăt. Important este să nu avem războaie, ci să se creeze o presiune productivă”, a completat cel alintat Bendy.

Seria de meciuri făcă victorie a lăsat-o pe Dinamo la 12 puncte de primul loc care asigură salvarea directă. Șansa „câinilor” este că punctele vor fi înjumătățite la finalul sezonului regulat, însă până acolo mai sunt 11 etape.

Citește și

Rareș Bogdan a răbufnit vizavi de un detaliu legat de el: „Nu sunt Zelenski să-mi pun tocuri”. Ce salariu are