Primul dinamovist care continuă: ”Înțeleși”

Jucătorii care au retrogradat Dinamo își iau zborul, fiecare unde-și găsește, puțini fiind jucători care au transmis că iau în calcul să continue. Și mai puțini sunt cei tentați chiar să ducă la bun sfârșit această idee.

După ce Gabriel Moura a transmis din Portugalia că el este dispus să aștepte o ofertă din partea lui Răzvan Zăvăleanu, iar Ivanovski și Torje, care spuseseră că ar continua, dar ulterior au revenit asupra ideii, Marius Tomozei are de gând să-și continue angajamentul în Ștefan cel Mare.

Fundașul stânga a sosit iarna trecută de la UTA, a prins trei meciuri, apoi s-a accidentat în meciul cu FC Botoșani. Înaintea barajului cu U Cluj, a semnat prelungirea contractului, așa cum vă anunțam la vremea respectivă. Acum, nu vrea să dea bir cu fugiții.

”Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și ne-am înțeles în mare parte”

Contactat de Playsport.ro, Marius Tomozei a recunoscut că s-a înțeles cu Răzvan Zăvăleanu și, în mare parte, va rămâne la Dinamo.

”Am avut o discuție cu domnul Zăvăleanu. Ne-am înțeles în mare parte. Aștept să văd ce se întâmplă la echipă, dar eu îmi doresc să rămân la Dinamo și săptămâna viitoare vom vedea sigur. Am înțeles că a fost o discuție la nivelul conducerii (n.r. – miercuri, 1 iunie), acum vedem ce și cum”, a transmis apărătorul.

”Nu știu cine pleacă, cine rămâne”

Singura necunoscută în această ecuație este dacă ”câinii” vor găsi resursele financiare pentru a se înscrie la Liga a 2-a.

De asemenea, fotbalistul venit de la UTA a fost întrebat și de colegii lui și situațiile acestora la Dinamo.

”Am mai încercat să vorbesc cu colegii, dar erau cu toții supărați pentru retrogradare și nu am insistat. Știu cum se simt, dar, din păcate, nu știu cine pleacă, cine rămâne”, a mai zis jucătorul.

Citește și

Dorian Popa și-a luat bolid: 290.000 de euro