Primele reacții după CFR Cluj – Viitorul! Ce păreri de rău sunt și care a fost dușmanul fotbaliștilor

Remiză albă între doi membri marcanți ai Generației de Aur, Dan Petrescu și Gică Hagi, CFR Cluj – Viitorul 0-0. Campioana României nu a putut să învingă și a rămas cu numai un gol în 2020, cel al lui Vinicius, al victoriei cu FCSB (1-0).

”Ne pare rău că n-am reușit să câștigăm, să avem un moral bun cu Sevilla. Mi-e indiferent cine va intra în play-off, eu sper să fie cele mai bune echipe, ca să progresăm cu toții. Dacă Mister va considera că este nevoie de mine ca fundaș dreapta, acolo voi fi și cu Sevilla”, a comentat Andrei Burcă, desemnat cel mai bun fotbalist al partidei.

hotel iceberg balcic-->

”Nu poți juca pe un asemenea gazon în Europa!”, a criticat atacantul oaspeților, Gabi Iancu. ”Cine a luat de curând 3 puncte de la Cluj? Ne-am adaptat repede la ce teren am găsit. CFR a controlat jocul, noi am așteptat ca adversarul să greșească, să-l prindem…

hotel pam beach olimp-->

Noi am făcut mari greșeli în spate, dar viața nu stă într-un meci, într-o zi, important e să fii deschis, să fii motivat, asta le-am zis și jucătorilor în vestiar. Ne place performanța, dar avem și noi limitele noastre. CFR Cluj e un exemplu pozitiv și pentru noi, să fie la nivelul acela înalt în Europa, bravo lor, succes și cu Sevilla”, a comentat Gică Hagi.

Citește și:

Oltenii pregătesc supermeciul cu CFR Cluj. Ultimele detalii despre bilete

 


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed