--> -->

Primele declarații ale Simonei Halep după victoria de azi

Simona Halep a trecut de Veronika Kudermetova din Rusia, în turul al treilea de la Australian Open. Românca așteaptă acum duelul dintre Swiatek și Ferro pentru a-și afla adversara din optimile de finală.

„Întotdeauna este greu să joci pentru prima dată cu cineva, ştiam că loveşte foarte puternic, aşa că trebuia să fiu foarte puternică pe picioare. Cred că serviciul m-a ajutat mult astăzi. De fapt, mi-am îmbunătăţit mult serviciul, am lucrat din greu în pauza competiţională şi vreau să fiu mai puternică în tot. Terenul este mult mai rapid decât anul trecut şi nu e uşor pentru mine, deoarece trebuie să fiu mai agilă şi să blochez uneori puterea adversarei, dar îmi place în acelaşi timp”, a spus Halep la final.

Un duel cu Swiatek ar fi oportunitatea pentru Simona de a-și lua revanșa după eșecul dureros de la Roland Garros, de anul trecut, când jucătoarea din Polonia s-a impus cu 6-1, 6-2. „E o mare provocare să joc iar contra ei, pentru că m-a zdrobit la French Open, aşa că trebuie să fac ceva mai bine, să joc un meci mai bun împotriva ei. Sunt încrezătoare, sunt aici să dau tot ce am mai bun şi o să vedem”, a completat Halep.

Citește și

Raluca Turcan despre posibilele tăieri de pensii și salarii: ”Doar vom îngheța unele”. Situația alocațiilor