--> -->

Primarul acuză Dinamo: ”Mult mai mari”

Dinamo este favorizată de problemele financiare ale formațiilor care ocupă locurile de retrogradare directă în Liga 1.

După ce Gaz Metan a ajuns la -1 punct în clasamentul play-out-ului, cei de la Academica Clinceni au aflat că au ratat din nou intrarea în insolvență. Ceea ce nu va permite grupării să obțină licența sportivă pentru anul viitor!

Astfel, ilfovenii vor fi direcționați către eșalonul secund și, probabil, spre faliment.

Îi paște falimentul

Tribunalul a respins din nou solicitarea Academicii Clinceni de a intra în insolvență, astfel că ilfovenii se îndreaptă spre faliment și, automat, desființare.

Echipa de pe penultimul loc al clasamentului play-off-ului Ligii 1 nu mai are nici șanse teoretice de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc și în sezonul următor, deoarece nu poate primi licența din cauza datoriilor.

Primarul din Clinceni a confirmat informația din ProSport, conform căreia clubului i-a fost din nou refuzată intrarea în insolvență, și spune că singurele speranțe mai sunt acum reprezentate de găsirea unui om de afaceri care să acopere datoriile.

Care este suma

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a oferit cifrele care au condus la situația dezastruoasă de la club.

Datoriile ilfovenilor sunt reprezentate de 600.000 de euro către ANAF și 270.000 de euro către jucători. Edilul a precizat că a rezolvat o parte dintre restanțele față de fotbaliști. Și acuză Dinamo, printre altele!

Ultima șansă, o iluzie

”Asta este România, din păcate pentru noi. Echipe precum Dinamo, care au avut datorii mult mai mari decât noi, au primit dreptul de a intra în insolvență.

Ce urmează pentru noi… Este clar că în Liga 1 nu mai putem juca, că nu mai primim licența, iar dacă nu vom reuși și la Curtea de Apel să intrăm în insolvență, ne îndreptăm către faliment.

Ar mai fi o ultimă șansă: să găsim pe unul care să plătească toate datoriile, ceea ce până acum nu am reușit. Sunt foarte trist de această decizie, deoarece moralul băieților va fi foarte afectat

Ni s-a mai reproșat că noi, în calitate de club sportiv, nu avem activitate comercială”, a declarat primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, pentru ProSport.

Citește și

”Țăndărică”, un amor celebru: Corina Chiriac