--> -->

Primăria Sectorului a pierdut un proces cu Romprest, Clotilde Armand îl dă în judecată pe Daniel Tudorache

Tribunalul București a dat dreptate celor de la Romprest, într-un proces intentat de Primăria Sectorului 1, pentru o serie de datorii din perioada 2016-2019, așa cum vă anunțam ieri. Clotilde Armand a luat atitudine și a amenințat cu un proces!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că acest proces a fost intentat de fosta administrație, la presiunea Curții de Conturi, dar în instanță, avocații primăriei au făcut jocurile Romprest. Din acest motiv, Clotilde Armand anunță că-i va da în judecată pe cei responsabili, inclusiv pe fostul primar, Daniel Tudorache.

”Pentru o corectă informare a cetățenilor și pentru că mai multe informații false circulă la o parte din mass-media cum că eu aș fi pierdut nu știu ce proces cu compania Romprest – mă simt nevoită să fac câteva precizări despre procesul pierdut recent de Primăria Sectorului 1 vs Romprest.

Un proces deschis de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, în 2019, forțat de rapoartele Curții de Conturi, și în care s-a făcut non – combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaților angajați de acesta. De altfel, dosarul a fost deschis prost din start în anul 2019, la Curtea de Apel București, și a fost declinat la TMB, s-a tergiversat cât s-a putut. Așteptăm motivarea și vom face recurs.

Actuala administrație a deschis mai multe procese împotriva companiei, din decembrie 2020 până în prezent, așteptăm deciziile instanțelor. În ceea ce privește cei vinovați de procesele deschise de formă la diferite instanțe, și în care nu a fost respectat interesul locuitorilor Sectorul 1, ne vom îndrepta împotriva lor pentru recuperarea prejudiciului”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și

Liviu Dragnea, tăios la adresa PSD: ”Partid de operetă, condus de lași. Dictatura feroce a lui Iohannis”