--> -->

Prima reacție după semnarea actelor cu Costi Nica: ”Nu e un semn bun”

Constantin Nica, 28 de ani, este primul transfer al roș-albilor, el semnând pe două sezoane. Fundașul de bandă dreaptă, care poate evolua și stânga, a revenit în Ștefan cel Mare, al treilea ”mandat” al său în tricoul bucureștenilor.

Fostul arbitru Marius Avram, ajuns acum specialist la emisiunile sportive, și-a dat cu părerea despre situația lui Nica, fotbalist care n-a mai jucat un meci oficial de doi ani! Mai exact din ediția 2019/2020, când a strâns două partide în tricoul Voluntariului, pe 13, respectiv 21 septembrie, apoi fie a fost accidentat, fie pe bancă, a ajuns la Vojvodina Novi Sad, a venit pandemia, n-a evoluat deloc la sârbi și s-a întors să se antreneze cu Dinamo.

”El are valoare. Nimeni nu te bagă să joci în Serie A dacă nu ai o anumită valoare. Cel mai bun antrenament e meciul. Pierzi din formă. Ce faci? Atletism? Faci fotbal și trebuie să joci. El a pierdut în ultimii ani pentru că nu a jucat. Să i se dea șansa să joace la Dinamo, într-un campionat care nu e de nivelul din Serie A. Simte și el că are nevoie de meciuri în picioare pentru a-și reveni.

Nu știu de ce nu a primit șanse ca să joace, dar nu e un semn bun că nu a jucat. Totul depinde de el. Este o oportunitate extraordinară la Dinamo care are nevoie de jucători cu experiență. Bonetti îl știe pe el, iar el pe Bonetti. Probabil i-a oferit garanția că o să joace, nu mai contează unde. El din Liga 1 a plecat în Seria A”, a spus Marius Avram pentru ProSport LIVE.

În vara 2013, Nica a fost transferat de la Dinamo la Atalanta Bergamo pentru 1,6 milioane de euro, a jucat și la Cesena, a adunat în total 15 meciuri în Serie A.

Citește și

Florin Cîțu, mesaj de forță în meciul cu USR-PLUS: ”Astăzi câștigăm big time!”. Pregătiri în culise