Prima reacție a soției lui Ekeng după decizia Curții de Apel: ”Rezonabil”

Patrick Ekeng rămâne în sufletul dinamoviștilor. Dispărut prematur, chiar pe terenul de fotbal, pe 6 mai 2016, camerunezul ar fi împlinit 31 de ani luna viitoare.

Soția lui Patrick Ekeng, Nathalie, a oferit o primă declarație după ce Curtea de Apel a emis decizia definitivă în cazul morții fostului dinamovist.

Curtea de Apel a emis decizia definitivă în cazul morții fostului mijlocaș! Familia fostului fotbalist va fi despăgubită cu 220.000 de euro ca daune morale, plus 8.000 de euro ca daune materiale, iar medicul, care nu i-a aplicat manevre de resuscitare jucătorului dinamovist, a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Nathalie Ekeng spune că despăgubirile sunt rezonabile și că decizia instanței este una corectă. ”Prin acest proces am vrut să trag un semnal de alarmă, pentru că nu este normal ca în România să mai moară sportivi din cauză că medicii nu-şi fac treaba sau că ambulanțele nu sunt echipate corespunzător.

Mie, pe Patrick nu mi-l poate aduce nimeni înapoi, nu m-aş fi bucurat dacă medicul care ar fi trebuit să-l salveze, ar fi primit 10 ani de închisoare.

Din punct de vedere penal, consider că este decizia corectă. În principiu, considerăm că despăgubirile sunt la un nivel rezonabil. Dacă am fi fost în Franța, daunele morale care i se cuvin familiei erau altele”, a declarat Nathalie Ekeng, pentru PlaySport.

În luna mai a anului trecut, fratele lui Patrick Ekeng, Jacques Albert Ekeng, s-a înscris, luna trecută, în programul DDB pentru a se implica în salvarea clubului la care fratele său și-a trăit ultimele clipe din viață. Fanii au avut o postare emoționantă, pe rețelele sociale, cu privire la gestul făcut de Jacques Ekeng.

Nathalie, văduva lui Ekeng, a cerut în primă instanță despăgubiri de peste 650.000 de euro.

Citește și

Decizie de ultimă oră a lui Kayseri vizavi de Dan Petrescu!