Prima reacție a lui Velkovski în tricoul ”câinilor”: ”Club mare”

Fundașul Darko Velkovski, 28 de ani, a transmis suporterilor lui Dinamo un mesaj în mediul online.

Va juca în cantonamentul din Antalya

Momentan, Darko Velkovski este singurul transfer al „câinilor” în mercato invernal. Internaționalul nord-macedonean a sosit în cantonamentul din Antalya al roș-albilor și antrenorul Zeljko Kopic ar dori să-l folosească în premieră pe fundaș în al doilea amicale al stagiului, pe 12 ianuarie, cu Charleroi.

Darko Velkovski, mulțumit că a ajuns la Dinamo. Primele cuvinte

Darko Velkovski a transmis un prim mesaj pentru suporteri, prin intermediul paginii sale personale de Instagram: „Fericit că am semnat cu acest club mare. Sper că îi vom face pe fani din nou fericiți. Hai Dinamo!”.

Internaționalul nord-macedonean trage tare la antrenamente, iar Zeljko Kopic are mare încredere în fotbalistul pentru care a insistat să vină în tricoul „câinilor”. De fapt, antrenorul croat și-a pus relațiile în funcțiune și l-a convins pe jucător să semneze cu bucureștenii.

Ultimul mei a fost contra lui Cristiano Ronaldo!

27 mai 2023 este data ultimului meci oficial pe care l-a bifat Velkovski, în tricoul saudiților de la Al Ettifaq, când a bifat 75 de minute contra formației lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr

Înainte de a semna cu Dinamo, conform informațiilor GSP, Velkovski a fost și în atenția Universității Craiova. Acolo unde evoluează coechipierul său de la prima reprezentativă, Gjoko Zajkov, om important în Bănie. Cei doi sunt colegi și în defensiva naționalei nord-macedonene.

Totuși, din motive ce-l privesc, Velkovski nu a dorit să îmbrace tricoul alb-albastru și a evitat să semneze cu Universitatea Craiova. În schimb, a acceptat propunerea lui Zeljko Kopic și și-a dat acordul pentru Dinamo!

Citește și

Transilvania a intrat în topul Bloomberg al celor mai frumoase destinații de vacanță. Pe ce loc a fost plasată