--> -->

Prima reacție a lui Vasile Șiman în ”cazul Șerban”. Pe cine acuză patronul Sportului

Periodic, revin discuțiile legate de contractul bizar al lui Ionuț Șerban, 24 de ani, cu Dinamo București. Mijlocașul este din vara 2013 în Ștefan cel Mare, a strâns 59 de meciuri, își striga disperarea zilele trecute, mai ales că nu a putut pleca nicăieri nici măcar împrumut. Dacă este transferat, definitiv sau temporar, Dinamo trebuie să-i plătească lui Vasile Șiman un milion de euro.

Acordul lui Șerban cu roș-albii ajunge la sfârșit la finalul lunii iunie. Și încă nu a semnat prelungirea, nu se știe dacă o face, astfel că Dinamo trebuie să se gândească de unde să-i plătească suma respectivă fostului patron al Sportului Studențesc. Șiman a ținut să precizeze astăzi că el este dispus pentru orice fel de negociere, explicând situația din punctul său de vedere. ”Nu cred că din cauza acelei clauze nu a jucat el la Dinamo. Sau nu l-a vândut Dinamo. Astea sunt comicării sau circ de doi bani. În primul rând, Dinamo a tras de Șerban să semneze.

Fotbalistul a fost în litigiu cu noi, cu Sportul, șase luni, iar în septembrie am câștigat. Dinamo i-a dat o primă de instalare cu jumătate de an înainte de a parafa actele! Dinamo a vrut să discute cu Sportul abia după ce-am câștigat litigiul. El avea ofertă și de la Craiova, pe vremea aia mă rugam eu de Dinamo. În viață, orice problemă se rezolvă, asta dacă vrei s-o faci. Trebuie să existe dorință. Ori nu m-a căutat nimeni de la Dinamo. Nici eu, nici Sportul Studențesc nu suntem problema acestui club, Dinamo București”, a comentat Șiman.

Citește și

Cerere specială din partea Patriarhiei Române. În Moldova, se redeschid bisericile