--> -->

Prima reacție a lui Mulțescu: ”Nu doar din gură. Nu vreau să spun mai mult”

Gigi Mulțescu, 69 de ani, a revenit la Dinamo, dar miracolele întârzie să apară. Un eșec de proporții cu Iașiul, în condițiile unei victorii a ”câinilor” puteau trimite trupa lui Nicolo Napoli mai aproape de Divizia B. Așa, a intrat și ”haita” în horă!

Cu gluga pe cap, cu masca la gură, antrenorul bucureștenilor era cătrănit.

Prima concluzie: meciul l-am pierdut în prima repriză, când puteam tranșa partida. Am adus mingea în față, sub diverse forme, dar n-am punctat.

Jucătorii intrați pe parcurs nu au adus un plus. Indisciplină? Au fost nerealizări. Nu fac acum analiza jocului, marea majoritate a jucătorilor au greșit. Unele erori au fost mari, ca la gol, ce să mai zic?! Jucătorii de bază nu au făcut diferența, nici cei ce au intrat n-au avut realizări.

Moralul era scăzut, dar acum, una peste alta, e și mai rău. Trebuie să arăți în teren, nu doar din gură, că vrei fotbal. E greu, avem și mulți accidentați. Da, prinde bine pauza competițională, trebuie recuperați jucătorii accidentați, apoi să completăm pregătirea, care e una dintre chestiile ce ne-au tras înapoi. Mai mult nu vreau să spun.

Meciul ăsta conta mai mult decât cel de la CFR Cluj. Ăsta era meci de 6 punct. Da, ar fi frumos să poți bate campioana, dar ăsta era important. Acum, vom lua fiecare meci în parte, trebuie să ne respectăm.

Hora retrogradării? Deocamdată, nu pot spune asta, mai sunt multe etape, dar situația e foarte dificilă”, a reacționat tehnicianul după eșec.

Citește și

George Simion a coborât în mină: “Cer să vină de urgență”