Prima reacție a lui Mulțescu: ”Măi băiatule, cele mai mari nenorociri sunt boala și moartea, restul le facem!”

Gigi Mulțescu, 68 de ani, este antrenorul ales de Dinamo și de programul socios DDB să salveze echipa aflată pe penultimul loc în clasament. Tehnicianul revine după 7 ani în Ștefan cel Mare.

”Am văzut toate meciurile lui Dinamo, sunt înregistrate în cap. M-am încărcat doar cu lucrurile importante. Am avut o discuție la telefon. Rămâne ca mâine dimineață să-mi dea răspunsul final. Am vorbit cu Bogdan Bălănescu. Acordul cu Adrian Mihalcea a fost încheiat astăzi. Am avut niște discuții, trebuie să fie de acord și ei, și eu, iar marți să finalizăm. În proporție covârșitoare, semnăm contractul mâine dimineață, până-n prânz.

hotel iceberg balcic-->

Da, voi lucra cu Cornel Țălnar. Eu sunt antrenorul principal, el e director tehnic și cu alte însărcinări, la nivelul centrului de juniori. Eu și cu staff-ul meu răspundem de rezultate. Nu vor pleca oamenii de acum, păstrez o mare parte dintre ei, mai ales că ei cunosc și jucătorii. E prea puțin timp să mai lucrăm după schimbări, acte. Da, logic, cred că putem salva Dinamo de la retrogradare! Situația e foarte delicată, dar eu am crezut întotdeauna în munca mea. Până acum n-am dat greș, sper să n-o dau nici de acum înainte.

hotel pam beach olimp-->

Este o misiune grea, eu nu pot să mă duc decât la situații grele. În 1990, când am venit prima dată, era clubul aproape să se desființeze. Problema e acum că e pe final, nu mai e timp. Am discutat detalii financiare un minut sau două. În situația asta, mai ai timp de așa ceva? Importantă e viața echipei, ca să rămână în Liga 1. Ne-am înțeles în principiu. E vorba de Dinamo, este formația mea de suflet. Să o rezolvăm noi, apoi nu cred că vor fi probleme.

Încă un argument. Semnez până la finalul campionatului, apoi, în funcție de rezultate, vedem. Nu e chiar ușor. Știu că e o perioadă scurtă. Trebuie să punem echipa pe picioare. Strategia e să câștigăm jocuri. Cum? Vedem! Antrenamentul e marți seara. Voi avea două până la primul meci oficial. Lumea s-a obișnuit să mă sune doar la greu, asta e. Cică sunt specialist în resuscitări. Era mai bine și pentru ei, și pentru mine dacă eram chemat mai din timp. Trebuie să găsesc soluțiile bune ca să dau randament. Un om bătrân mi-a spus: ”Măi băiatule, cele mai mari nenorociri sunt boala și moartea, restul le facem!”, a spus Mulțescu la Digi Sport.

Citește și

Acord de principiu pentru primul transfer la Dinamo! Următorul pas

 


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed