--> -->

Prima reacție a lui Halep după victoria de la Melbourne. Ce zice de Tomljanovic

Simona Halep n-a avut prea multe bătăi de cap în primul tur de la Australian Open. A trecut în două seturi scurte, 6-2, 6-1 de Lizette Cabrera, din Australia. Meciul a durat doar 59 de minute, astfel că Simona va avea mai mult timp să se pregătească pentru partida din turul secund.

„Mă simt foarte bine aici, la Melbourne. Am amintiri extraordinare, e o plăcere de fiecare dată să revin. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu e ușor. E complicat mereu primul meci de la un Grand Slam. Vreau s-o felicit pe Lizette Cabrera pentru jocul prestat, e încă tânără, are toată cariera în față. Întotdeauna e dificil să joci cu beneficiare de wild card-uri, dar am încercat zilele trecute s-o analizez, am urmărit meciuri de-ale ei, mi-am făcut temele”, a declarat Simona Halep la final. După succesul de azi, Simona va încasa 95.600 de euro şi 70 de puncte WTA.

Ajla Tomljanovic este următoarea adversară a Simonei. Australianca s-a contrat de trei ori până acum cu Halep, toate meciurile fiind câștigate de ocupanta locului 2 în clasamentul WTA. „Mă simt bine din punct de vedere fizic. Îmi va fi cu siguranță greu în următorul meci, e complicat să joc împotriva adversarelor care lovesc foarte puternic, dar trebuie să fiu puternică pe picioare și să mă concentrez pe jocul meu”, a prefațat Simona Halep duelul cu Tomljanovic.

Citește și

De ce n-a mai ajuns Mitea la Barcelona: ”A furat actele”. I l-a oferit și lui Becali